Filter

Prikazano svih 2 rezultata

 • AKCIJSKA CENA

  POWER D 12

  D 12  je Moćan i svestran profesionalni usisivač za suvo usisavanje opremljen sa velikim kapacitetom rezervoara, kertridž filterom koji štiti motor kao i izduvnim filterom.

  U standardnoj opremi se nalazi teleskopska cev kao i indikator lampica napunjenosti kese za prašinu.

  Veoma je mobilan zahvaljujući okretnim prednjim točkićima i velikim točkovima na pozadini usisivača.

  Opremljen je sa uticnicom za priključenje pribora  “power brush” (opciono), kao i odbojnikom na šasiji usisivača koja sprečava oštećenje i ostavljanje tragova na predmetima sa kojima usisivač dolazi u kontakt prilikom usisavanja.

  Usisivač pripada klasi “D” energetske efikasnosti i namenjen je za korišćenje u Hotelima, bolnicama, školama, vrtićima  itd.  zbog niskog nivoa buke od samo 59dB.

  26.900 RSD 23.300 RSD sa PDV
 • POWER D 12HE

  POWER D 12HE Efikasnost i ušteda energije su zahtevi trzišta, kompanija Ghibili & Wirbel bavi se ovom potrebom tržista na najbolji moguci način, implementirajući u ovaj model uštedu energije koja premašuje performanse usisivača.

  POWER D 12HE model je pravi odgovor na ove potrebe. Zahvaljujući usisnom motoru snage od samo 650W, predstavlja savršenu kombinaciju pouzdanosti, visokih performansi čišćenja i uštede energije.

  Usisivač pripada klasi “A” energetske efikasnosti i namenjen je za korišćenje u Hotelima, bolnicama, školama, vrtićima itd.  zbog niskog nivoa buke od samo 58dB.

  Pozovite za cenu!